$:32.5820₺  €:34.9382₺  £:40.8301₺
Previous
Next
Previous
Next

Hizmetlerimiz

Karayolu Taşımacılığı

Rulo Sac, otomotiv, tekstil yükleri olmak üzere dış ticaretin kilit sektörleri için komple/parsiyel ithalat ve ihracat kara yolu taşımacılığı yapıyoruz.

Komple Taşımacılık

Parktrans olarak, komple yük taşımacılığı hizmetini taşınacak ürünlerin niteliğine uygun ve son teknoloji araçlar ile en hızlı şekilde gerçekleştiriyor.

Parsiyel Taşımacılık

Parktrans olarak, Avrupa-Türkiye hattında Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, İtalya ve taşımalarımızın %80’lık kısmını parsiyel olarak gerçekleştiriyoruz.

Havayolu Taşımacılığı

Türkiye’nin tüm havalimanlarından dünyanın birçok noktasına ulaşım sağlıyoruz. Gönderilen yükleri havalimanından teslimat adresine ulaştırıyoruz.

Denizyolu Taşımacılığı

Parktrans olarak denizyolu taşımacılığında, yaygın organizasyon ağımız ile Tüm Dünya ile Türkiye arasında konteyner taşımacılığı yapıyoruz.

Gümrük İşlemleri

Parktrans’da kurulduğumuz günden bugünekusursuz hizmet politikası güderek müşterilerimizin tüm lojistik ihtiyaçlarını olabilecek en efektif şekilde karşılıyoruz.

Express Taşımacılık

Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasında taşınacak ürüne özel araçlarımız ile acil taşıma işlemlerinizi en hızlı ve en güvenli şekilde gerçekleştiriyoruz.

HAKKIMIZDA

Geçmişten Günümüze
Güvenilir Taşımacılık

Parktrans ailesi olarak 2009 yılında kurulduğu günden bu yana yükselen bir başarı grafiği çizerek ve uluslararası kalite standartlarının gerekliliklerini yerine getirerek müşteri odakli yönetim anlayışınıyla faaliyet gösteriyoruz. Şirket kurucularının sektördeki uzun yılları bulan deneyimleriyle uluslararası karayolu taşımacılığında oldukça etkin ve çözüm odaklı çalışarak, her yıl sağlıklı bir büyüme gösteriyoruz.